گلاب گیلان ریشه در هیرکانی دارد/ سازگاری ذائقه گیلانی ها با گلاب بومییک تولیدکننده گل و گلاب، گلاب گیلده را برای مردم استان گیلان از گلاب کاشان هم بهتر دانست و گفت: گلاب گیلده جزو گیاهان بومی محسوب می شود و قطعا با ذائقه و طبع مردم سازگاری بیشتری دارد. - ایسنا/گیلان یک تولیدکننده گل و گلاب، گلاب گیلده را برای مردم استان گیلان از گلاب کاشان هم بهتر دانست و گفت: گلاب گیلده جزو گیاهان بومی محسوب می شود و قطعا با ذائقه و طبع مردم سازگاری بیشتری دارد. مرتضی محمدی، یکی از تولیدکنندگان گل محمدی و گلاب در روستای گلیده شفت در گفت وگو با ایسنا، به زیبایی های کار کردن با گل و گلاب گفت و اظهار کرد: از سال 90 پرورش گل محمدی و تهیه گلاب به روش تقطیر را در روستای گلیده آغاز کردم. وی که از باغداران گیلده است، گل محمدی باغ خود را برای تولید گلاب کافی ندانست و افزود: حدود نیم هکتار باغ گل محمدی دارم و لذا برای تامین گل مورد نیاز جهت گلاب گیری اقدام به خرید گل از محلات مجاور می کنم و در حال حاضر روزانه بین 250 تا 300 کیلوگرم گل می خرم. این تولیدکننده گل و گلاب، بهار را پیک گلدهی محمدی دانست و تصریح کرد: معمولا اردیبهشت ماه غنچه های گل محمدی ظاهر می شود و لذا 15 روز بعد از ظهور غنچه می توانیم اقدام به چیدن گل کنیم و معمولا تا یک ماه شاهد گلدهی هستیم و امکان چیدن گل محمدی وجود دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |